Werken met mensen heeft op mij het effect van een toverspreuk. Of dat nu gezonde mensen zijn of mensen met een hulpvraag op psychisch vlak. Hierin ligt de passie van alles wat ik doe.

De scheidslijn tussen privé en zakelijk houd ik daarom bewust erg smal. Dat komt tot uiting in mijn werk als beeldend therapeut en rouw- en verliesbegeleider. Binnen mijn praktijk aan huis creëer ik een eigen sfeer, die ik gemakkelijk voor mezelf en in samenwerking met anderen steeds opnieuw kan inkleuren.

Als therapeut bepaal ik niet wat goed voor iemand is, maar bewerkstellig ik veranderingen die aansluiten bij de behoefte van de cliënten. Alleen op die manier bereik je mijns inziens slagkracht met therapie en/of coaching. Ik werk zowel met kinderen als volwassenen.

Door mijn post HBO-opleiding Rouw & Verlies en mijn therapeutische vervolgopleiding “werken met gestolde rouw”, zit nu in mijn koffer de specialisatie rouw en verlies. Daarnaast werk ik veel met “kanker in beeld”, levensvragen, traumaverwerking en echtpaartherapie.
Ik ben HBO geschoold beeldend therapeut en ben geregistreerd vaktherapeut beeldend bij de S.R.V.B. (Stichting Register Vaktherapeutische Beroepen.)